כתמי עור בגב

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

12/01/2015 | 14:43 | מאת: גילת

שלום רב יש לי כתמים בעור בגב (לא כתמי שמש) רופאת עור אמרה שזו חלוקה לא נכונה של העור. אני בעוד כמה חודשים מתחתנת ומחפשת פתרון למצב. רציתי לשאול האם יש תכשיר מסוים שאפשר לרכוש אולי של סבוקלם כדי להקל על המצב ולשפר אותו? רופאת עור לא הביאה לי שום טיפול במרשם אז אולי יש תכשיר שהוא ללא מרשם רופא תודה רבה ויום נעים גילץ

צריך לעשות אבחנה נכונה ולפי האבחנה לחפש פתרון (ולא לכל דבר יש פתרון טוב ולעתים פשוט צריך להשתמש ב- MAKEUP). ממליץ לך לקבל דעה נוספת של רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור