פיגמנט עור מתחת לעין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/01/2015 | 13:08 | מאת: לורי

שלום .. אשמח להתייעצות .. אני אחרי לידה 8 חודשים ...פניתי לרופא עור לגבי פיגמנט עור צהבהב שהופיע לי מתחת לעין הוא הפנה אותי לבדיקות דם כולסטרול שיצא תקין וטריגליצרידים- שטיפה גבוה 158 יצא. הרופא עור אמר לי שאם בדיקות דם יהיו תקינות יעשה לי צריבה עם חוקן האם זה יעבור לבד זה הופיע אחרי כמה חודשים אחרי לידה? האם צריבה עם חנקן יעזור? אשמח לדעת מה אני יכולה לעשות בשביל שיהיה שיפור? הבנתי שזה נקרא קסנטלזמה

קסנטלזמה הינו צבר תאים המיצרים שומן. צברים כאלו מופיעים לעתים באזורי העיניים (סביב לעיניים). ניתן לצרוב עם מחט חשמלית או לייזר כלשהו או לכרות הנגעים כירורגית.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור