כוויה וכתם בשפם משעווה דחוף

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/01/2015 | 06:22 | מאת: נילי

אני משתמשת כשבועיים במשחה שהרופא עור הרכיב לי עם הידרוקינון ) כנראה קליגמן( לפי יומיים הוצאתי שפם עם שעווה חמה .קיבלתי כוויה בצד אחד של השפם התקלף לי חלק מהעור ונהיה לי כתם חום. בנתיים אני מורחת משחה אנטיביוטית מופריסין 2% בהנחיית רופא עור. האם הכתם אמור לעבור? מה ניתן לעשות? האם להמשיל להשתמש בקליגמן באזור הכתם?

המשיכי שמוש במשחה האנטיביוטית עד שהעור יסגר. לאחר מכן אם תהיה פיגטצית יתר ניתן להוסיף טפול בהידרוקינון או קליגמן.

21/02/2016 | 22:20 | מאת: חן

היי האם הכתם עבר לך? אני עשיתי אצל קוסמטמקאית לפני שבוע השעווה לא הייתה חמה אחרי זה נהיה לי אדום ויום אחרי גלד פצע ואז התקלף ועכשיו נשאר כתם חום אני מפחדת שלא יעבור

02/04/2015 | 15:49 | מאת: שם בדוי

אם כוויה בשפם מחשירה זה אומר שזה מבריא או נהיה יותר גרוע?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור