אדפרין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/12/2014 | 11:19 | מאת: גלית

שלום לך רציתי לברר יש לי קמטים וכתמים שנקראים מלסמה האם זה יעל שמארח אדפרין 0.1 בלילה ואתה אזומד ארבע אחוז גל בבוקר כדי שכל משחה תקבל את היכלות שלה האם זה נכון כך? תודה והאם זה יעיל כמו קליגמן?

הטפול במלזמה הינו תכשירי הבהרה על בסיס הידרוקינון (דוגמת אזומד או התערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון ברכוז גבוה יותר), הגנה קפדנית משמש והפסקת גלולות בחולות הנוטלות גלולות. להידרוקינון מוסיפים חומצה רתינואית בעיקר לשם העלאת החדירות. תוספת של אדפרין להידרוקינון יכולה לסיע בחדירות אך ברכוז גבוה היא עלולה להיות איריטנטית (מגרה).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור