שאלה - עזרה בבקשה.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/11/2014 | 21:45 | מאת: רונית

שלום רב. אני בת 19 ובעלת עור יחסית כהה. הופיעו על המצח שלי לאחרונה כתמים קבועים ודי גדולים שמעט יותר בהירים מגוון עורי, דבר שמעולם לא קרה לפני כן. העור שלי רגיש ואני חושבת שזו אולי תגובה למשחה שהשתמשתי בה. רופאת העור אמרה לי שהיא לא יודעת מה ניתן לעשות. האם ידועים לכם טיפולים מתקדמים כלשהם בכתמי עור בהירים? הדבר מאוד פוגע בבטחוני האישי ואני מרגישה רע. אשמח לתשובה ועזרה בנושא.

19/11/2014 | 01:12 | מאת: רונית

מצאתי באינטרנט שיש טיפול יעיל לכך בשם Multiclear - האם אתה מכיר טיפול זה?

יתכן ומדובר בהיפופיגמנטציה בעקבות דלקת כלשהי (קרוי POST INFLAMMATORY HYPOPIGMENTATION). אין טפול לכך פרט ל MAKEUP מתאים. כדאי לזהות אם יש תהליך דלקתי כלשהו ולטפל בו כדי למנוע הוצרות של ההיפופיגמנטציות שבעקבות דלקת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור