הבהרה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/11/2014 | 09:08 | מאת: סימה

שלום דר אני משתמשת במשחת הבהרה 4אחוז ללא קורטיזון משתמשת כבר שנים ללא הפסקה מפחדת להפסיק שלא יחזרו הכתמים האם יש סיכון להמשיך עם זה משתמשת גם בקיץ עם הגנה וזה עושה לי טוב לפנים תודה לתשובתך

בשמוש מתמשך בהידרוקינון ברכוז נמוך (ו 4% אינו רכוז גבוה) הסיכון לאוקרונוזיס (פיגמנטציה הנגרמת בשל שקיעת הידרוקינון ברמה עורית) קטן יותר אך בהחלט קים. בדרך כלל יש צורך בתקופות ארוכות של טפול (שנים).

אניממליץ להשתמש בו במקרה שלך רק כטפול לפיגמנטציה קימת ולא כטפול מונע.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור