4 טיפולי לייזר והכתם חזר!!!

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/10/2014 | 23:28 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 30,סובלת מכתמי פיגמנטציה בפנים כתוצאה מחשיפה לשמש.(solar) היה לי בעיקר כתם אחד על הלחי שהיה מאוד מאוד כהה (בצורה עיגול) שמאוד הפריע לי וגם כתמים נוספים בהירים יותר בפנים. עברתי במכון אסטתי ארבעה טיפולי לייזר במכשיר אלקסנדריט ואכן רוב הכתמים נעלמו או התבהרו אך הכתם הגדול אמנם בתחילה התקלף לגמרי, ובשבוע הראשון זה היה נהדר, אך לאחר שבוע , שוב הוא החל להיות כהה יותר ויותר בהדרגה. יש לציין שאני מקפידה מאוד על קרם הגנה, לא חשופה לשמש . אני רואה שמידי יום הכתם שוב נהיה כהה....... הוצאתי כבר אלפי שקלים על הטיפול מדוע זה קורה? מה עלי לעשות כדי שהכתם יעלם לחלוטין? האם עוד טיפול בלייזר בכלל יכול לעזור או שזה שוב יחזיק רק שבוע? תודה רבה

כדאי לך להתיעץ עם הרופא שבצע הטפול. יתכן וכתם השמש לא ירד אך יתכן שהוא ירד אך במקום הדלקת התפתחה פיגמנטציה פוסט אינפלמטורית (שלאחר דלקת). במקרה זה יש צורך בתכשירי הבהרה (דוגמת אזומד או קליגמן).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור