כתמים אדומים בחזה הולכים וחוזרים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/10/2014 | 21:52 | מאת: בן

שלום דוקטור אני כבר שבועיים חושש בגלל שיש לי כתמים אדומים על החזה הכתמים אדומים אך לא מאוד מאוד בולטים לרוב קטנים ומפוזרים אבל רק בחזה ואחרי כרבע שעה הם נעלמים מעצמם וחוזרים יום למחרת לרוב בערב אני בן 17 ויש לי אקנה גם בחזה אבל זה מופיע גם במקומות שאין אקנה בחזה האם יכול לסמן על מחלה ממהירה ? אני היפוכונדר ונחלץ מכל דבר תודה רבה לך

מהתאור נראה כי מדובר באורטיקריה. זוהי תפרחת עורית שכיחה. הנגעים מופיעים בדרך כלל למספר שעות בלבד. במרבית המקרים הגורם לא נמצא והתפרחת חולפת תוך מספר שבועות. במעוט המקרים התפרחת מפיעה בשל אלרגיה למאכלים שונים או תרופות או משנית למחלות מסוימות. טפול אנטיהיסטמיני די יעיל. פנה לרופא העור שלך להתיעצות וטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור