טיפול בכתמי הריון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

30/09/2014 | 12:27 | מאת: אפרת

יצאו לי כתמי פיגמנטציה חומים על הפנים, השתמשתי באזומד ג'ל 4% שהבהיר משמעותית את הכתמים. לאחר מכן פניתי לרופא עור שאמר לי לא להמשיך עם האזומד כי הוא יכול להביא לתוצאה הפוכה (פיגמנטציה לבנה) שבה לא ניתן לטפל. הוא נתן לי להשתמש ברטאוויט, שבינתיים השימוש בה גרם לכתמים להתכהות שוב. מה לעשות ??????????????

תחזרי לאזומד . הוא יעיל הרבה יותר מרטהויט והסיכון לגירוי עור מאזומד קטן מהסיכון מרטהויט. מאחר שאזומד אינו מכיל הידרוקורטיזון (כמו בתערובת של קליגמן) ומאחר בכל זאת יש בו רק ב- 4% הידרוקינון את יכולה להמשיך ולהשתמש בו מספר חודשים ללא חשש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור