כתמים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/09/2014 | 19:21 | מאת: לילו

יש לי כתמים חומים על הגב מאקנה לאחר סיום רואקוטן. אני עוקבת מקרוב אחר שינויים בכתמים ושמתי לב שהכתם כאילו מתפשט, כלומר אם היה כתם נקודתי הוא הופך לכתם רחב יותר. האם ייתכן?

פיגמנטציה המופיעה לאחר דלקת בפצעי אקנה הינה פיגמנטציה שלאחר דלקת (POST INFLAMMATOROY HYPERPIGMENTATION). היא שכיחה בעיקר בכהי עור ניתן לטפל בתכשירים מבהירים דוגמת קליגמן (יעילות חלקית ) וחשובה הגנה קפדנית משמש. בדרך כלל עם חלוף המן היא חולפת. חשוב כמובן לטפל בפצעי האקנה כדי להימנע מיצירת פיגמנטציות חדשות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור