כתמים בהירים על עור כהה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/09/2014 | 20:57 | מאת: הילה

שלום, ראשית רציתי לומר שטופלתי בעבר אצל אינס והיא מדהימה... (: שנית, אני בת 20 ובעלת עור חום-צהוב והחלו להופיע על המצח שלי סימנים בהירים לא מאוד בולטים. רציתי לדעת כיצד ניתן לטפל בכך? תודה רבה.

21/09/2014 | 20:59 | מאת: הילה

בנוסף האם אי-מטריקס יכול לסייע בכך? (טופלתי באי מטרקירס אצל אינס לצלקות אקנה)

21/09/2014 | 21:06 | מאת: הילה

מצטערת על ריבוי ההודעות - נזכרתי שרציתי גם לשאול האם משחות לאקנה כמו אדפרין, חומצה רתינואית ובנזואיל פראוקסיד יכולות לגרום לפיגמנטציה נוספת? הבנתי שהן מגבירות גירויים ורגישות לשמש. תודה רבה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור