מינוקסי לגבות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/09/2014 | 13:51 | מאת: ציפי

שלום רב הגבות שלי עם קרחות האם מינוקסי יעזור לצמיחת הגבות? או שיש משחה אחרת? והאם יש משחה אחרת לפיגמנטציה חוץ מגליקמן כי שמעתי שגליקמן זה לזמן קצר ולא ככ בריא לתקופות אר וכות תודה

קרחות בגבות נגרמות בדרך כלל במחלה הקרויה ALOPECIA AREATA. זקיקי השערות "מחליטים" לקחת תקופת מנוחה. בדרך כלל לאחר מספר ודשים - שנים השיער צומח שוב. בינתיים , עד שתחול צמיחה עצמונית הטפול היעיל יותר הינו הזרקות קורטיזון לתוך הקרחות. פני לרופא העור שלך לאבחון וטפול. לגבי פיגמנטציות, התערובת של קליגמן המכילה הידרוקינון הינה הטפול היעיל יותר. יש כמבון גם טפולים אחרים . למשך מספר חודשים ניתן לטפל ללא חשש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור