בבקשה . זה חשוב לי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

06/09/2014 | 16:12 | מאת: אנונימית - חשוב

שלום אני בת 18 וסובלת מבעיה של כתמים/ בסיס שחור בבית השחי ובמפשעה . אני מורחת קרמים במפשעה אך זה לא עוזר (קרם בייבי פסטה) ובבית השחי אין לי מושג מה לעשות, אני מאד אשמח לעזרה, כי אין מי שיכול לעזור לי. תודה רבה!!

פיגמנטציה בבתי שחי או מפשעות יכולה להיות על רקע גנטי (בעדות מסוימות), לאחר דלקת מסיבות שונות (פיגמנטציה פוסט אינפלמטורית) או כחלק מתסמונות מסוימות דוגמת ACANTHOSIS NIGRICANS שמלוות לעתים בהשמנה. אם יש דלקת מקדימה כדאי לטפל בה. ניתן לנסות טפול בתכשרי הבהרה (בדרך כלל על בסיס הידרוקינון אך יעילותם באזורים אלו נמוכה. כדאי לך להיבדק אצל רופא עור לאבחון מדויק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור