אדומומיות בפנים לאחר שימוש במשחה לטיפול בפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/09/2014 | 12:39 | מאת: דפנה

שלום, פניתי לרופא עור לטיפול בבעית הפיגמנטציה בפנים, הרופא רשם למי מרשם לטיפול אותה רכשתי בהזמנה מיוחדת בסופר פארם. מרחתי את המשחה על פנים נקיות בלילה אך במהלך הלילה הרגשתי עיקצוצים בפנים. בדקתי במראה וראיתי שנוצרה לי כמו כוויה בפנים, ואדמומיות נוראית. הפנים נעשו חמות ומעט מעט נפחותות. יש לציין שמרחתי את המשחה רק על הפגמטציה ושם האדמומיות הופיעה. האם זו תופעה מוכרת ורצויה או תופעת לוואי. אודה לתשובה.

מה הרכב המשחה? יתכן ויש בה חומר איריטנטי מקלף והיה צורך ברכוז נמוך יותר. מירב הסיכויים שאין המדובר בתגובה אלרגית שכן זו מתפתחת רק לאחר יממה או שתיים. בכל מקרה יש צורך בהרכב המשחה וכדאי לך לפנות לרופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור