כתמים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

27/08/2014 | 17:13 | מאת: תום

שלום, אני בת 15 ולפני חצי שנה התחלתי טיפול עם קיורטן ועכשיו אני לוקחת אחד כל 3 ימים. לפני 4 ימים הלכתי לים ושכחתי לשים קרם הגנה והייתי שרופה מאוד בכל הפנים. עכשיו אחרי שאני כבר לא שרופה גיליתי שיש לי מעין כתמים חומים מחוספסים על האף וקצת על הלחיים. זה בולט מאוד, מה אפשר לעשות עם זה והאם זה קשור לזה שאני לוקחת קיורטן?

31/08/2014 | 11:37 | מאת: איריס

שלום, אני בת 43, בעלת עור פנים בהיר. אני שומרת מאוד על העור אך מגיל 40 התחילו להופיע לי כתמים על הפנים- חלקם משמש וחלקם כנראה מהורמונים שלקחתי תקופה מסוימת. הכתמים כנראה לא חמורים אך מפריעים לי. השאלה אם אפשר להסתפק בתכשירים קוסמטיים או צריך טיפול פנים עמוק\ חצי עמוק או אולי לייזר? מה הסיכונים ומה הסיכויים? תודה!

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור