וולה שייפ

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/08/2014 | 01:42 | מאת: שני

האם את מכירה את השיטה הנל למיצוק העור ? אני בחורה בת 30 , מאוד רזה , עם מעט רפיון באזור הירכיים הפנימיות ויש לציין שיש לי מעט סימני מתיחה באזור, האם השיטה לא תתאים לי בשום אופן? האם היא יעילה לאזור הברכיים ? ומה ההבדל בינה לבין אולטרה שייפ ?

וולה שייפ הינה שיטה הממצקת את העור באמצעות גלי רדיו. ניתן לטפל בוולה שייפ באנשים רזים מאוד באנרגיות נמוכות מהרגיל עם ואקום נמוך. לעתים נדירות כשרקמת שומן תת עורית כמעט אינה קימת הטפול אינו מתאים. הטפול יכול להיות יעיל גם לאזור הברכיים. אולטרה שייפ הינה טכנולוגיה על בסיס של אולטרהסאונד המפרקת את השומן התת עורי. לך שיטה זו אינה מתאימה. ד"ר אינס ורנר

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור