פיגמנטציה באיזור השפם

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/08/2014 | 22:11 | מאת: מיכל

מה ניתן לעשות עם היפרפיגמנטציה באיזור השפם? האם יש טיפול/ קרם אמין להעלמה? (הכתם יחסית חדש) ואיפה/איך ניתן להשיגו?

כדאי לאבחן איזה סוג הפיגמנטציה. האם המדובר במלזמה או אולי בפיגמנטציה בעקבות דלקת כלשהי. מלזמה הינה פימנטציה חומה המופיעה בפנים בעקר בנשים לאחר הריון או טפול בגלולות. אזור השפם הינו שכיח כמקום למזמה. הטפול הראשוני הינו תכשירי הבהרה, דוגמת קליגמן, הגנה משמש והפסקת גלולות בחולות הנוטלות גלולות.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור