כתמי פנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/07/2014 | 17:08 | מאת: לילך

שלום, נוצר לי בעיקבות פיצוץ חצקונים שני כתמי פנים יחסית גדולים בפנים אחד במצח ואחר בלחי . כשבאתי לרופאים ושאלתי אותם אם אפשר להסיר הם טענו שאין דרך להסיר כתמים אלו ודבר היחידי שאפר לעשות זה לקנות קרם הגנה . האם זה נכון אין דרך להסיר כתמים ? אם יש מה אפשר לעשות ואיפה לגשת ? תודה מראש .

שלום לילך אלו כתמים אדומים או חומים? אם הם חומים מדובר בפיגמנטציה לאחר דלקת. הגנה משמש עוזרת וגם חומרי הברה (דוגמת החומרים על בסיס הידרוקינון). אם הם אדומים ומדובר באודם שלאחר שהיתה דלקת בדרך כלל כלי הדם מתכוצים תוך מספר חודשים והכתמים יתבהרו.

21/07/2014 | 22:37 | מאת: לילך

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור