תגובה לתשובתך גליקמן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

15/07/2014 | 17:05 | מאת: ציפי

תודה לתשובתך אז עם איזה קרמים להמשיך לתחזוקה אחרי שמשתמשים בפעם אחת בקליגמן ברטין איי ובחומצה גליקולית אפשר או שיש קרמים יותר טובים ושמעתי על אלור האם אפשר לכ החיים תודה? אני רוצה שהעור ייראה טוב ונקי בלי פיגמנטציה תודה

למניעה כדאי קודם כל להמשיך בהגנה קפדנית משמש. ברתין A וחומצה גליקולית אפשר להשתמש ללא הגבלה אולם יעילותם כתכשיר בודד לטפול בפיגמנטציות הינה נמוכה. ניתן להמשיך בהידרוקינון במנון נמוך (אזומד 2%) לתקופה די ארוכה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור