כתמים שהופיעו בפיתאומיות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

09/07/2014 | 09:28 | מאת: קורין

שלום היום בבוקר התעוררתי ופתאום שמתי לב שהופיעו לי כתמים חומים/כתומים ביד הימין, בעיקר ב 3 אצבעות ומסביב לציפורניים. זה נראה כמו כתמים של חלודה אבל זה לא יורד עם סבון או עם אצטון. אני לוקחת מולטי-ויטמין VIT של אלטמן מזה שבועיים בערך ולפני כיומיים/שלושה התחלתי לקחת טבליות מסוג ROOTS לחיזוק שיער/ציפורניים... אתמול כשהלכתי לישון, הכתמים האלו לא היו. מה זה יכול להיות? תודה

צריך ללכת לרופא עור לאבחון. יכולות להיות פיגמנטציות שונות כולל כאלו הנגרמותבמגע עם חומרים צמחיים שונים בצרוף לחשיפה לשמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור