אדמומיות בפנים שלא עוברת....

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/04/2014 | 00:51 | מאת: אורטל

שלום רב.. יש לי שאלה שמעיקה עליי כבר 4 חודשים לפני 4 חודשים השתמשתי בפילינג של גרנייה עם חומצה סליצילית ועוד סבון פחם של אותה חברה. המוכרת המליצה לי להשתמש ואני אחת שבחיים לא השתמשה בתכשירים. אני בת 25 השתמשתי בפילינג שבוע ימים רצוף כמו שאמרה לי ולאחר אותו שבוע ניהיה לי אדום בלחיים והם בערו לי האלוורה לא עזרה אז הלכתי לרופא עור הוא הביא לי יומבט קרם השתמשתי 3 שבועות לא עזר לאחר מכן פניתי לרופא אחר גם הוא נתן לי 2 משחות עם סטרואידים אחת מהם לסבוריה למרות שהרופא לא חושב שזה סבוריה הוא נתן על כל מקרה גם זה לא עזר וסתם עשה לי פיגמנג לבן בפנים האדמוניות יושבת לי קבוע בפנים לפעמים היא לא בולטת ולפעמים היא כן האזור של הלחיים שלי תמיד היה נקי בלי שחורים ובלי נקבוביות פתוחות ומאז אותו פילינג הנקבוביות פתוחות יש לי שחורים והאזור הפך רגיש כל משחה שאני שמה הפנים בוערות מה עושים במצב כזה? זה יעבור לי ? מה האבחנה שלכם בנושא? זה מאוד משפיע עליי אני בדיכאון מזה הפנים זה חלק חשוב ואני מרגישה רע כבר 4 חודשים והאדמומיות לא עוברת יש לחי אחד שהוא יותר בולט מהשני באדמומיות שלו הרופא אומר לעזוב את זה תקופה ואולי זה יעבור מעצמו אני לא יודעת מה לעשות אני עובדת בשדה תעופה וחשוב לי להיראות טוב ויצוגית עכשיו אני מרגישה מצורעת למרות שאנשים אומרים לי זה יפה זה נראה כמו סומק לי זה קשה בבקשה תעזרו לי להבין מה יש לי והכי חשוב אם זה יעבור? וכבר קבעתי תור לרופא אחר מה להגיד לו ? בבבקשה תעזרו לי תייעצו לי זה חשוב. (חשוב לי לציין אני לא בהירת עור וגם לא כהה באמצע ככה). תודה מראש.

אודם מתמשך יכול להראות על דלקת מתמשכת. יש סיבות שונות אפשריות (כולל תכשירים מקומיים שונים...). פני לרופא עור לבדיקה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור