כתמים בצבעות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

07/03/2014 | 11:58 | מאת: שיר

שלום, שמי שיר בת 25 לפני כשש שנים עברתי תאונה בה נפגעו אצבעותיי(קריעת גידים ועצבים) עברתי ניתוחים ובעקבות כך הונחה פלטינה באחת מאצבעותיי. לפני כשבועיים החלו להופיע כתמי עור צהובים על שתי האצבעות הפגועות. הכתמים לא יוצאים. שלושה רופאי עור מומחים לא צלחו במתן פתרון. מעבר לכתמים, העור מסביב לאצבע אחת מדמם לפרקים וקשה. עשיתי צילומים- מצב הפלטינות תקין. העור חולה ואינני מוצאת פתרון.מה עליי לעשות? אודה לעזרתך....

זה אינו מקרה להתיעצות טלפונית. כבר היית אצל שלושה רופאים מומחים שלא מצאו פתרון. כדאי לך להתיעץ עם הטוב ביותר. פרופסור מיכאל דוד היה עד לא מכבר מנהל המחלקה בבילינסון (יצא לגימאלות) והוא רופא עור מעולה. פני אליו ליעוץ (תמצאי את כתובת המרפאה בגוגל).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור