גושים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/11/2016 | 09:04 | מאת: שולה

שלום רב דר.. לפני כעשר שנים הוזרק לי לקווי החיוך חומר בשם ארטיקול. לאחרונה נוצרו במקום גושים פנימיים ונפיחות בולטת לאורך קווי החיוך. איך אפשר לפתור את בעית הנפיחות? זה מאוד מפריע לי תודה רבה

פני קודם כל לרופא שהזריק לך. הוא צריך להיות הכתובת הראשונה. אם לא יסתדר פני לרופא ותיק וטוב העוסק ברפואה אסתטית להתיעצות מה ניתן לעשות.

אם הרופא שאצלו עברת הזרקות לא יוכל לעזור לך פני להתיעצות לד"ר יוסף שירי. הוא ותיק ברפואה אסתטית והוא רופא מעולה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור