השפעה מיטיבה של ציפרלמיל, לאחר הפסקתה - כמה זמן?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/12/2016 | 23:57 | מאת: דני

שלום ברצוני לדעת כמה זמן לאחר הפסקה מוחלטת של נטילת כדור SSRI, תיתכן עדיין השפעה מיטיבה שלו. אני רואה שיש קריטריון של "זמן חצי חיים" - ועבור ציפרמיל הוא 35 שעות. אני רוצה להבין האם כעבור זמן זה, עדיין תיתכן השפעה חיובית משמעותית של הכדור. וכמה זמן. הבנתי שתסמיני גמילה יכולים להיות במשך שבועות, אך השאלה האם השפעה חיובית תיתכן גם כן יותר מימים ספורים לאחר הפסקה מלאה של הכדור. הפסקתי ציפרמיל, בעקומה חדה יחסית, כדי לראות ביתר בהירות את התרומה שלו לחיי. להשוות את התחושות עם הכדור, לתחושות בלי הכדור. רוצה לדעת כמה זמן לאחר הפסקת הכדור, נכון להתחיל "למדוד" את ההשפעה. כמה זמן לאחר הפסקת הכדור, כבר אפשר לדעת שאין לו השפעה משמעותית עלי. תודה רבה

09/01/2017 | 08:27 | מאת: +o

שלום לך פעולת הssri הינה הלאת רמת הסרוטונין בקרבך! הכיצד תדע מהי רמת הסרוטונין ללא התרופה? זה עלול להמשך חודשים רבים עד שיווצר מחסור חוזר של הנאורוטרנסמיטור! מציע לך לא לעשות ניסויים על עצמך וגש להבדק! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה