גמילה מקלונקס- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/12/2016 | 12:08 | מאת: ענבל

שלום רב, אני נוטלת מזה תקופה ארוכה סימבלטה וקלונקס 0.5 מ"ג כדור ליום. אני מרגישה שאין לי צורך בקלונקס ולמעשה לקחתי מתוך הרגל ופחד מתופעות לוואי של גמילה. לפני שבוע התחלתי לרדת במינון ברבע כדור. מאז יש לי נדודי שינה ואני נרדמת רק לפנות בוקר. (בגלל שכרגע לא עובדת אני משלימה שעות שינה בבוקר). האם זה תופעת לוואי ידועה? מתי היא צפויה לחלוף? האם כדאי לרדת לחצי כדור בעוד שבוע? תודה!!

14/12/2016 | 10:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך בירידה מהמינון רצוי להשאר במינון מסוים עד שתופעות הלואי חולפות. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה