הפסקה של צפרלקס והתחלה של רמוטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/12/2016 | 08:15 | מאת: דנה

השתמשתי שנתיים בציפרלקס (בשילוב לטיפול פסכולוגי). לפני חודשיים הפסקתי בבת אחת את השימוש. בהתחלה (חודש) הרגשתי ממש יציב. אחרי חודש התחלתי להרגיש נפילה ולא רציתי להתחיל שוב עם צפרלקס אז התחלתי עם רמוטיב . עברו שלושה שבועות אני לא מרגישה שזה ממש עוזר. (עצובה, מצבי רוח משתנים, עצבנות). מה לעשות? לתת עוד הזדמנות לרמוטיב? לחזור לציפרלקס? (אני ממש מעדיפה שלא, לא אוהבת את התלות). תודה

14/12/2016 | 10:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי לתת סיכוי של 6-8 שבועות לתרופה להגיב. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה