פחד קהל עזרה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/11/2016 | 16:36 | מאת: נוי

שלום, אני סובלת מפחד קהל בשיעור ספציפי שבו אני אמורה לשתף ולדבר ואני ממש בלחץ מזה. אני חרדה, ליבי פועם בחוזקה ואני רועדת מעט. הלכתי לפסיכותרפיסט והשיטה ההתנהגותית קוגנטיבית לא יעילה עבורי. פניתי לרופא משפחה והוא נתן לי וואבן... שלא עזר לי ולא הרגיע אותי . לאחר מכן הוא נתן לי קלונקס. ואני די חוששת לקחת מכיוון שאני לא סובלת מחרדות בדרך כלל ורק ביום הזה ספציפית אני עם דופק מהיר ובלחץ וחייבת שמשהו ירגיע. אגב גם רסקיו לא עזר לי. חברה המליצה לי על דרלין... והורפא משפחה לא רצה לתת לי מרשם. אשמח לעצתך...תודה.

13/12/2016 | 19:24 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך למה את לא ניגשת לפסיכיאטר שיתאים לך טיפול? הכי טוב והכי פשוט.. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה