עמידות לציפרלקס ותחושת מועקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/10/2016 | 11:46 | מאת: שולה

שלום ד"ר אני נוטלת בשנתיים האחרונות ציפרלקס 20 מ"ג (בעברי היו עוד פעמים של תקופות שנטלתי ציפרלקס) הציפרלקס תמיד איזן ועבד עליי בצורה מושלמת. אך בתקופה האחרונה אפילו שאני נוטלת את התרופה אני מרגישה בחלקים של היום מין חרדה / מועקה בבית החזה. האם התרופה הפסיקה להשפיע עליי? האם ממולץ להחליף תרופה? האם לוסטרל משמין כמובן שאקבע תור לפסיכיאטר בהקדם........ תודה מראש

12/11/2016 | 19:21 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כדאי לבדוק מהי סיבת ההחמרה. ללוסטרל פרופיל תופעות לואי נוח מאוד. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה