מהם הסימנים של פוסטטראומה PTSD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/10/2016 | 18:48 | מאת: avi

נפגעתי בתאונת דרכים קשה כשרכבתי על קטוע. אני היום מפחד לרכב על קטנוע , אבל נוהג על מכונית. יש לי כעת בעיות פסיכיאטריות , פחדים , ובנוסף התפתח סכיזופרניה. אני מקבל תרופות של ציפרלקס 10 מ"ג ליום , אביליפיי 10 מ"ג ליום. אני נכה ועברתי ועדה רפואית שקבעה שאין לי סימנים של PTSD בשעה שנבדקתי ע"י רופים פסיכיאטריים אחרים שקבעו שיש לי PTSD . אני שואל איך אני יכול לדעת בודאות שיש לי או אין לי PTSD . כן האם יש קשר בין סכיזופרניה לתאונה ל - PTSD . תודה רבה מראש.

09/11/2016 | 16:31 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אבי סטרס משמעותי עלול לגרום למחלת נפש. גש לפסיכיאטר לאיבחון של ptsd והצטייד בחוות דעת מקצועית. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה