מיחושים סומטיים מגיל 16 מטרידים מאוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/08/2016 | 21:17 | מאת: ramipo

בן 54 סובל מגיל 16 ממיחושים סומטיים בגוף כלוצר מרגיש את הגוף כבד כאילו "נדבק" לחפצים מה שלא היה לפני גיל 16 אובחנתי בבית חולים אברבנל בF412 ו f609 רציתי לדעת מה זה אומר טופלתי בעבר בתרופות שונות אצל פסיכיאטר שלא עזרו למצב אני עובד ומתפקד אבל המיחושים האלה מטרידים ומעסיקים אותי כול הזמן .....דרך אגב אושפזתי באברבנל בעיקבות טינטון באוזניים שחירפן אותי.......אשמח לקבל תשובה

10/09/2016 | 23:04 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך התמונה הסומטית שאתה מתאר ניתנת לטיפול- ממליץ שתתעקש עד שתמצא לך תרופה- אןלי עלידי בחינת הגנים שלך! שווה להתאמץ!

25/10/2016 | 20:59 | מאת: ramipo

אתה יכול להסביר מה הקשר בין הגנים שלי לתןפעות שאני מתאר? ואיפה עושים את הבדיקות האלה? מה סוג ההפנייה שאני צריך? אשמח לתשובה רמי

14/10/2017 | 19:28 | מאת: תחושות

עדיין מחכה לתשובה ממך למה אתה לא עונה ??? מה זה בדיקה גנטית< מה היא אמורה לגלות? איפה עושים?

06/10/2019 | 18:25 | מאת: ramipo

חבל שאתה לא עונה

מנהל פורום פסיכיאטריה