לחץ בעקבות קידום בעבודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/06/2016 | 18:55 | מאת: מנשה

שלום, לאחרונה קיבלתי קידום בעבודה. כתוצאה מכך אני שרוי כבר שבוע בסטרס מטורף ומחשבות טורדניות. קשה לי להירדם בלילה. אני נתקף התקפי חרדה אמיתיים. אני סובל מפחד קהל וממצבי עימות והייתי נוטל כדור קלונקס לפי הצורך (מקסימום אחת לשבוע 0.5 מ"ג, או פרולול 10 מ"ג). בימים האחרונים כדי להירדם אני מחלק כדור קלונקס לחצי ונוטל לפני השינה ובבוקר. הפחד הגדול של הוא מהתמכרות לכדור מאידך, אך עוד יותר מהסתגלות של הגוף לכדור והשפחה פוחתת. שאלותיי הן: 1. האם ישנו כדור אחר המומלץ למצבי? 2. תוך כמה זמן הגוף מפתח הסתגלות לכדור ומפסיק להשפיע? *חשוב לציין שטופלתי ב CBT ללא הצלחה

11/07/2016 | 08:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מנשה כדאי לך להתמכר ולא לגשת לטיפול? הקלונקס ממכר לאחר כ-3 שבועות שימוש. ומאוד לא מומלץ! הברירה בידך!

מנהל פורום פסיכיאטריה