זריקה לאחר תקופה ממושכת ללא - ZYPADERA

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/06/2016 | 07:33 | מאת: לילך

אדם שאובחן עם מניה דפרסיה והפרעה דו קוטבית, לפני שנתיים אושפז בשל ניסיון התאבדות. לפני בערך 8 חודשים לאט לאט החליט על דעת עצמו לרדת מהתרופות ואז להפסיק עם הזריקה ZYPADERA. היום שוב הוא במניה ואתמול קיבל את הזריקה על ידי אחות לא במסגרת קופת חולים(לא בארץ). מה יכול לקרות אם קיבל את הזריקה - לא לוקח תרופות. מה ניתן לצפות שיקרה? האם זה יכול לסכן אותו? הוא בחו"ל בטיול - ולא מוכן לשמוע על לחזור כרגע. ואני מפחדת ששוב לא יהיה במצב של דיכאון כי לא קיבל תרופות לפני ופתאום לאחר 8 חודשים קיבל זריקה.

10/07/2016 | 11:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר לחזור לזריקה אם צריך-אין בעיה עם זה. כמובן שמתבקש מעקב בכל מקרה.

מנהל פורום פסיכיאטריה