משבר נפשי ודיכאון כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/05/2016 | 01:05 | מאת: חליל

שלום..אני חליל שעברתי משבר לפני שלושה חודשים שאנשים פרסמו את התמונה שלי על גוף ערום ולאחר מכן אנשים ראו את זה בפייסבוק והתחילו לצחוק עליי ולדבר עליי יותר מדי . חוויתי תקופה קשה מאוד עד שהגעתי למצב שכל שני אנשים מדברים וצוחקים יחד אני חושב שזה עליי..וגם איבדתי את האמונה ואת הביטחון העצמי שלי..אני כבר לא מאמין האנשים ואין לי ביטחון עצמי תמיד רוצה להיות בבית ולא לצאת ונפגע יותר מדי ונהייתי יותר רגיש..זה הפריע לי בעבודה שלי ובתפקוד שלי למרות שהייתי עובד מצויין ונותן את המקסימום היום אני עובד רק להעביר את המשמרת והתקשורת שלי עם העובדים נהייתה לא טובה אני מרגיש שיש בתוכי איזה משהו שחוסם אותי מלחזור חזק כמו פעם ואני לא יודע מה לעשות אלא לבכות ולהיות בדיכאון ובמשבר מה לעשות אני לא יודע אין לי עזרה ואין לי משפחה אני חיי לבד אני רוצה תמיכה בבקשה בתוכי הכל הרוס

13/06/2016 | 08:16 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום חליל אכן קשה מה שאתה עובר כאשר אתה חסר במערכת תמיכה מספיקה. מה דעתך לפנות לטיפול שיעצים אותך ויאפשר לך להתגבר על הקשיים שאתה עומד מולם? לא תאמין כמה אתה יכול להעזר! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה