רעב בלתי פוסק עקב מארוניל!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/04/2016 | 13:12 | מאת: גולן

שלום, אני בן 21. מטופל בכדורים פסיכיאטריים כבר מגיל 12. בזמן האחרון אני עדכנתי את הפסיכיאטרים שאני רוצה להפסיק לחלוטין את התרופות האלה מכיוון שהן אינן עוזרות לי ותופעות הלוואי שלהן פוגעות בי מאד. ב-3 חודשים האחרונים הייתי באשפוז יום, והפסיכיאטר אמר לי לקחת מארוניל. התחלנו עם 75 מ"ג, ועלינו ל-150 מ"ג. הבעיה היא שזה גרם לי לעצירויות ולרעב בלתי פוסק, שזה משהו שמאד מפריע לי כי יש לי הפרעות אכילה ואני מפחד מאד להשמין. אני מסוגל לבכות ולהשתגע אם אני עולה קילו. בחודש האחרון הפסיכיאטר הסכים שאני אפסיק את הכדורים, אז הוא הוריד אותי למינון של 25 מ"ג והורה לי לאט לאט להוריד את זה עד ל-0 מ"ג. כרגע אני ללא מעקב פסיכיאטרי כי האשפוז יום נגמר ואני מחכה לפגישה עם הרופאה החדשה שלי ב-3 למאי. הייתי במשך כמה שבועות על 25 מ"ג, והרעב לא פסק. בשבוע האחרון, כשראיתי שכבר זה בטוח, התחלתי להוריד את המינון של ה-25 מ"ג לחצי כדור (חתכתי עם סכין). לפני יומיים הפסקתי לקחת לגמרי. הבעיה היא שלא משנה שהפסקתי, אני עדיין מרגיש רעב בלתי פוסק. היום בבוקר אכלתי מצה עם גבינה ואז קורנפלקס כריות עם חלב. אחרי שעתיים אכלתי תפו"א עם נקניקיות וקופסה טונה בשמן. עכשיו אני שוב מת מרעב, כאילו לא אכלתי 6 שעות. אני כבר לא יודע מה לעשות?????? האם זה בגלל שהפסקתי לחלוטין את המרוניל??? אבל מנגד, גם כשאני לוקח את המרוניל אני כל הזמן רעב. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות??? אשמח לעזרה בדחיפות.

24/04/2016 | 13:15 | מאת: גולן

מוסיף הערה: 1. אני עוסק בהרבה פעילות גופנית בזמן האחרון. ייתכן וזה משפיע על הרעב. 2. אין לי כרגע טיפול פסיכיאטרי לכן אני בלחץ ולא יודע מה לעשות.

מנהל פורום פסיכיאטריה