התייעצות לגבי חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/02/2016 | 19:47 | מאת: משה

שלום, אני סובל מחרדות מזה כארבע וחצי שנים, טופלתי אצל פסיכולוג לסירוגין. לפני כשנה הפסיכולוג עבר להתגורר בחו"ל ולכן לא יכל לטפל בי. מאז אני ללא טיפול. בחודש וחצי האחרונים אני מרגיש שהחרדות חוזרות בצורה חזקה יותר. אני מעדיף טיפול שורשי על קוגנטיבי ורציתי לשאול האם אני צריך לפנות לפסיכולוג או לפסיכיאטר. אשמח אם תוכל לציין את ההבדלים בין פסיכולוג לפסיכיאטר (חוץ מהעובדה של רישום מרשמים) תודה

09/03/2016 | 19:58 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אם לא נראה צורך בטיפול תרופתי הייתי ממליץ לפנות לעצת פסיכולוג/פסיכוטרפיט.

מנהל פורום פסיכיאטריה