הריון תוך נטילת פקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/11/2015 | 14:37 | מאת: אמא של חרדתית צעירה

ביתנו נוטלת פקסט מזה ארבעה חודשים, שעוזר לה מאוד. בשנה הקרובה היא מתכננת להכנס להריון. האם כדאי להפסיק עם התרופה לפני שהיא נכנסת להריון? האם להמשיך עם התרופה, ולהפסיק כשייוודע לה שהיא בהריון? ואולי - אולי אפשר ליטול פקסט גם במהלך ההריון כולו ואין נזק לעובר או לאם? יש לציין שהיא בת 25 ובריאה. בתודה מראש....

10/12/2015 | 20:55 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ככלל זוהי תרופה שמשתמשים בה רבות בהריון מכל מקום כדאי לפנות למרכזים טרטוגניים בבית חולים שיכול להציע בדיקות הנדרשות למקרה זה.

מנהל פורום פסיכיאטריה