מויאפקס לאלטרולט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/11/2015 | 09:00 | מאת: חביבה

שנים שאני מטופלת בויאפקס בשל מצבי חרדה ובשל כאבי ראש חזקים לאחרונה , נוירולוג המליץ על אלטרולט ואמר להפסיק את הויאפקס. אני קוראת שיש מלא תופעות לוואי מפחידים לאלטרולט כגון השמנה, עצירות, אצירת שתן וכו' ומאוד מתלבטת אם בכלל להתחיל ומצד שני יש עדיין כאבי ראש. מה ממליץ לי לעשות?

29/11/2015 | 08:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך חביבה שתי התרופות עשויות לסייע לך. יחד עם זה,היות וציינת חרדות שהינו תחום טיפול פסיכיאטרי-שם הייתי שם את הדגש לפחות בשלב ראשון! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה