מטופל בכדורים וטס לחו"ל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/08/2015 | 16:13 | מאת: אנונימי

שלום, אני טס לאמסטרדם בעוד כמה זמן, ולוקח מדי יום 100 מ"ג ו10 מ"ג טרנקסל. במקרה הצורך יש לי וואבן, שאני משתמש בו בקושי. עכשיו, בגלל שזו פעם הראשונה שאני טס לחו"ל מזה הרבה זמן, רציתי לנסות ולעשן מריחואנה בפעם הראשונה. עשיתי הרבה מאוד מחקר ובדקתי זנים שמתאימים להפרעות חרדה, דיכאון וPTSD, ומה שרציתי לשאול הוא אם קיימת איזושהי התנגשות בין התרופות לבין המריחואנה? אם זה יכול להזיק לי באיזשהו אופן? ואם קורה שאני מקבל התקף חרדה, האם כדאי לקחת וואבן או שזה יכול להחריף את החרדה? אני מאוד רוצה לעשות את זה באופן שקול ואחראי. חשוב לי לציין שיש איתי חברים שמלווים אותי לכל הטיול ומודעים לבעיות שלי. אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה (:

15/09/2015 | 17:38 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

למה לך לעשן מריחוונה? אתה מעונין לעשות ניסוי על עצמך? אז בבקשה.. מדובר בסם שקל להשגה ואין כל סיבה להשתמש בו! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה