מה לא בסדר איתי ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/08/2015 | 00:10 | מאת: דב

שלום ד"ר, לפני מספר שנים עישנתי גראס (עישנתי עד אותה תקופה פעמים רבות). בפעם האחרונה שעישנתי ככה הנראה לקיתי בהתקף חרדה רציני (לראשונה בחיי). כמו כן לאחר מכן במשך כשבוע סבלתי מתחושות ריחוק ואפרוריות שחלפו עם זמן. יחד עם זאת הטראומה מהתקף החרדה מלוות אותי עד היום וכשאני לא מרגיש טוב,לפני אירועים מלחיצים וכו' אני חש כאילו אני ממש עכשיו עומד ללקות בהתקף נוסף (בפועל לא לקיתי מהפעם ההיא בהתקף נוסף). החשש הזה מקנן בי כל הזמן ולאחרונה אני חש שהוא מתעצם. מה עליי לעשות ? אני חש שזה עניין של זמן עד להתקף הבא ולא מצליח להיפטר מהתחושות והפחד האיום הזה. אשמח לכל עצה ועזרה. בברכה,

10/09/2015 | 21:52 | מאת: קרה גם

תתחיל עם לוריואן במינון נמוך בעת תחילת ההרגשה. אם זה לעיתים קרובות אין מנוס. תנסה מינון נמוך של רספרידל. לתקופה קצרה. ויתכן שגם בשילוב עם מינון נמוך של פרוזק. אבל נדרשת עבודה מנטלית. הגראס משחרר וגורם לאדם לחוות מצבים עמוקים שלא חווה . אם תצליח זה יעזור לך להתפתח נפשית.

מנהל פורום פסיכיאטריה