כדורים וחוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/08/2015 | 15:07 | מאת: איה

שלום, השתמשתי בעבר בסרוקסט שעבד מצויין למעט חוסר תאבון מוגבר והכי גרוע ירידת חשק מיני והגעה לאורגזמה כלל! הציעו לי להחליף לפריזמה אני ממש חוששת להשתמש בתרופות אחרות שמע יהיה אותו דבר ולא יהיה חשק מיני כלל! האם זה נכון שיש צאנס שזה לא יקרה עם תרופות אחרות? או שאם זה קרה זה יקרה בכולן? יש המלצות??? אני ממש חוששת להתחיל רק בגלל זה

15/09/2015 | 17:34 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך איה זה לא קורה בכולם כי לכל אחד מהתרופות הללו יש מנגנון מעט שונה. נכווית עם הסרוקסט שהינו הגרוע מכולם באספקט הזה...כדאי לנסות עוד הרבה אחרים! בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה