אדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/08/2015 | 13:26 | מאת: דינה

שלום, אני בת 34 נוטלת אדרונקס כבר 5חודשים 2 כדורים בבוקר.ואני במצב הרבה יותר טוב אבל שאלתי לגבי אירועים פחות משמחים בחיים שלי אני נופלת שוב לדיכאון כלומר יש קושי בלהתמודד והתגובה היא עצבות ובכי מאד היסטרי וזה נמשך ליומיים שלושה שלא יכולה להיות בתפקוד. הכדורים לא אמורים להוציא אותי מההרגשה הזו?האם ניתן להעלות מינון? למרות שאני שלא כל כך בעד ,איך מקילים על המצב ולא נופלים? מצד שני במקרה ורוצים להפסיק טיפול האם התופעות לוואי מבחינה נפשית הם קשים ולא נעימים וכואבים..? זה משהו שאני מודאגת ממנו מאד

05/09/2015 | 21:01 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך שינויים כפי שאת מתארת הינם אפשריים. רק בליווי רופא. אולי תגשי אליו? תרגישי טוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה