SSRI וירידה ברמות טסטוסטרון בגוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/08/2015 | 12:45 | מאת: תומר

שלום רב, אני מטופל שנתיים ב-SSRI (מסוג ציפרלקס), שמתי לב למספר תופעות לוואי אשר אני יכול לקשרן חד משמעית לירידה ברמות טסטוסטרון כגון: חוסר ליבידו וחשק מיני, הפרעות זיקפה, השמנה, עייפות ועוד. האם תופעות הלוואי הללו נגרמות כתוצאה מירידה בטסטוסטרון או כתוצאה משינוי אחר במנגנונים בגוף? אם כן אולי אפשר לטפל בתופעות הלוואי הללו בעזרת ג'ל טסטוסטרון או משהו שיעזור להעלות את רמות הטסטסטורון בגוף. אודה לעצתך.

05/09/2015 | 20:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אם אין חוסר טסטוסטרון אזי לא מוסיפים טסטוסטרון. ממליץ לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה