הפסקת קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/08/2015 | 15:58 | מאת: עדן

שלום, לקחתי על דעת עצמי קלונקס כשהייתי בחרדה מתקופת בחינות (יודעת שזה לא מומלץ, אבל בגלל הלחץ והחרדה מהבחינות לא היה לי זמן ללכת לפסיכיאטר הפעם), להלן המינון והתקופה: חצי כדור של 0.5 מ"ג במשך שבועיים. שלוש-רבעי כדור של 0.5 מ"ג במשך שבוע. ועתה נותרו לי שלושה ימים הכי מלחיצים בהם אולי אקח כדור 1 שלם של 0.5 מ"ג כדי להירדם. לאחר מכן אין בחינות ובכוונתי להפסיק עם הקלונקס, השאלה אם אוכל להפסיק בבת אחת? ואם לא- כיצד תמליץ לעשות זאת?

04/08/2015 | 15:59 | מאת: עדן

חשוב- אני לא לוקחת תרופות נוספות מלבד זה, ובאופן כללי עד כה הייתי משתמשת בקלונקס פעם ב... כלומר חצאי כדורים בודדים בשנה (של 0.5 מ"ג)

מנהל פורום פסיכיאטריה