שמיעת קולות/דיבור בלחש בזמן שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/08/2015 | 14:03 | מאת: רותי

אני אישה בריאה בדרך כלל בת 53 ומאד שהוצאתי את הרחם התחילו אצלי בעיות.בזמן השינה בלבד אני שומעת קולות בלחש שלא ממש ברורים לי.זה מציק לי מאוד מאוד ומדיר שינה מעיני.אני מודעת לכך שזה לא נורמלי ולא סביר.מה הסיבה לכך?מדובר על תקופה של כשנה ויותר.אני מנסה להתעלם ולהתרכז בשינה אבל זה עדיין מפריע.מה ניתן לעשות?

16/08/2015 | 09:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך רותי בדרך כלל תופעות הללו הנקראות הלוצינוזיס נחשבות לקלות יותר שכן יש ביקורת מציאות תקינה. מכל מקום, ממליץ לך להבדק ולטפל. תרגישי טוב.

מנהל פורום פסיכיאטריה