תופעות של קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/08/2015 | 10:43 | מאת: ע

אני מקבלת מזה שנתיים ציפרלקס מינון 10 מג לאחרונה בעקבות תהליך גירושין אני חווה חרדה ורופא המשפחה המליץ על קלונקס 0.25 מג במידת הצורך מה שעוזר לי בלילה אך מקשה עלי בבוקר וכן הייתי רוצה לקחת גם לפני דיונים ולעיתים במשך היום כדי להרגיש רגועה יותר. האם רבע כדור של 0.5 מג יכול להועיל עם פחות תופעות לוואי האם עדיף קסנקס ולא קלונקס ומה ההבדל בינהם.

16/08/2015 | 09:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך שני הכדורים אינם מומלצים למה שתארת כי הם יוצרים סבילות והתמכרות. פני לפסיכיאטר שיתאים לך טיפול. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה