ממה אני סובלת?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/07/2015 | 15:47 | מאת: בודהה77

היי , איך אני יכולה לדעת אם אני סובלת מבורדליין או מאניה דיפרסיה יש לי הרבה מצבי רוח ירודים רוצה רק שקט ובית אין לי כח לעשות כלום , כלום לא מעניין אותי ,אני די מתפקדת כן הולכת לעבודה אבל חוץ מזה כמעט ולא עושה כלום , יש לי ימים שאני מרגישה שאני רוצה ויכולה זה קורה לי בדרכ אחרי אימון ספורט אבל אחרי יום כאילו כלום חוזרת להיות בלי כוחות ומוטביציה

16/08/2015 | 09:22 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך האבחנות שונות אם כי יש קווי דימיון מסוים ביניהם. בbpd יש שינויים תכופים יותר מהירים יותר במצבי הרוח וזאת אבחנה הנמצאת בציר האישיות. לומת bad שם האבחנה בציר אחד והיא בעצם מחלה אקוטית שאירעה בפתאומיות. גשי לפסיכיאטר שיצנסה יחד איתך לאבחנה שלך. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה