פתח תקווה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/07/2015 | 15:58 | מאת: רחל

שלום אני כבר כ6 חודשיים בחרדות וחוסר שינה לקחתי לוריוון כדור כל לילה אך לאחרונה אין שום שיפור ביום יש לי חרדות ואני עסקתי ברפואה לפני כן וכל דבר אני בודקת טוב הרופא אמר לי להתחיל בציפרולקס השאלה האם הכדור הזה יותר טוב ואם אפשר להוריד את הלוריוון בבת אחת ולהתחיל בציפרולקס בהדרגה תודה אם תענו לי בהקדם

25/07/2015 | 20:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לוריבן איננו טיפול מומלץ למצבך. הכדור ממשר וגורם לתלות לולהתמכרות. כדאי שתגשי לטיפול מסודר. תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה