חרדה ודיכאון , חשש לסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/07/2015 | 19:10 | מאת: בר

ד"ר יעקב שלום , אני בת 20. מזה כל החיים אני שומעת קולות חוזרים בראש אני אסביר אם קורה כל אירוע קטן של דיבור, שמיעת שירים ,ראיית תמונות ממשיות המוח שלי לא מפסיק לשחזר אותם שוב ושוב ושוב . כלומר אם אני עוצמת עיניים לחלוטין ומקשיבה אך ורק לעצמי ואני באמת עוקבת אחרי המוח . הראש כל הזמן משמיע ומראה לי את אותם האירועים שהפריעו לי או עודדו אותי באותו היום . מה שיוצר אצלי שכשהמוח מזכיר לי אירוע ולא בהכרח מאותו היום אני נכנסת למצב דאגה חוסר בטחון או דכאון תלוי מה הוא הארוע . וזה קרה וקורה כל דקה וכל שניה . אני בלחץ וחרדות חוסר קשב וריכוז ופגיעה בכושר העבודה והזיכרון. אני מנסה להתרכז אך ללא הצלחה אני מאוד מיואשת מהמלחמה המתמשכת מול המוח אני רוצה להקשיב לו ולא להתנגד . אני לא בדיכאון מאירוע מיוחד אך יאוש מוחלט מול המצב . אני מאוד רוצה לדעת איזה חלק אחראי לפעילות המיותרת הזו ? האם זה הזיכרון או היכן שמתאכסנים את כל מה שהמח קולט ? האם זה מוכר או נדיר ? מאוד אשמח לעזרה שלך . תודה,

25/07/2015 | 20:16 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך בר למה שלא תבדקי? תוכלי תשובה ברורה באשר למצבך ותסירי מלבך דאגה..

מנהל פורום פסיכיאטריה