טרוקטיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/07/2015 | 12:28 | מאת: דניאל

שלום, אימי חולה במאניה דיפרסיה וטופלה בטרקוטיל למשך למעלה מ-20 שנה. הבנתי שלפני כשנתיים הופסק הייבוא לישראל. מאז הוצעו לה מספר תחליפים ומספר רב של פגישות עם הפסיכיאטר המטפל כדי לנסות למצוא תחליף ראוי. חלפו כמעט שנתיים ועדיין כל התרופות ה"חדשות" (שמלוות אומנם בתופעות לוואי/נזקים פחותים) - פשוט לא עושות את אותה עבודה. חלה התדרדרות משמעותית במצבה הפסיכיאטרי לאחר שנים רבות מאוד של יציבות יחסית ואיכות חיים גבוהה. בהנחה שהתועלת הפסיכיאטרית של הטיפול בתרוקטיל עולה על הנזק הנובע משימוש בתרופה ישנה כזו- האם וכיצד ניתן להשיג את התרופה?? הרבה תודה,

24/07/2015 | 17:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אני מניח שטרם נעשתה עבודה מספקת בכדי למצוא תרופה חליפיתץ מדובר בתרופה ישנה מאוד העלולה להסב נזק לאימך במיוחד בגילה המבוגר. שתרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה