שלום רב. אשמח לעזרה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/07/2015 | 00:36 | מאת: איטה

בעלי סובל מהתקפי חרדה מטופל בסרוקסט כל יום ולעיתים גם קלונקס. לא ראה פסיכיאטר מזה כמה שנים, את הקלונקס לוקח כראות עיניו (לקח בעבר יום יום במשך שש שנים ונגמל בקושי רב). בזמן האחרון יש לו התקפי דיכאון והתקפי חרדה- אני מנסה להסביר לו שאולי זה אומר שמשהו במינון לא תקין ושהוא חייב להיות במעקב רפואי. הוא לא מקשיב לי. אני לא יודעת מה לעשות הוא מאיים להתאבד מידי פעם וגם היום. אני לא מצליחה להכיל אותו... מה אני יכולה לעשות?

15/07/2015 | 18:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לא ניתן להכריח אלא לנסות להסביר ולשכנע.. בסופו של יום זה לטובתו! הלא כן?

מנהל פורום פסיכיאטריה